Graduació 22/23 CIFP L’Embat

El passat dimecres 21 de juny es va celebrar en les instal·lacions provisionals del CIFP L’EMBAT, l’acte de graduació de la primera promoció de tècnics en manteniment de reparació d’embarcacions d’esbarjo. Tant pel que fa als graus bàsic i mitjà, en total van ser 26 alumnes els que es van graduar.

L’acte es va aprofitar per a fer lliurament als alumnes de primer curs de la certificació d’adquisició de competències professionals durant aquest primer curs. Aquest certificat és validable amb els certificats professionals.

El desenvolupament de l’acte va ser un reconeixement dels professors i de les famílies a l’esforç realitzat per aquests alumnes al llarg d’aquest curs 2022-23.

Al mateix temps els alumnes van manifestar alegria i agraïment als professors i famílies pel suport durant aquest temps. La direcció del centre va expressar el seu reconeixement als alumnes i professorat del centre per haver ajudat a superar tots i cadascun de problemes esdevinguts durant aquest curs: instal·lacions, equips, dotació de professorat, etc.

Des del CIFP L’Embat volem donar l’enhorabona a aquests alumnes, que saben que tenen les portes obertes del centre per a seguir formant-se, inserir-se al món laboral o col·laborar amb el centre.