Palma International Boat Show

El CIFP L’Embat va participar a la 39ª edició de la Palma International Boat Show, una fira nàutica on congrega a totes les empreses i entitats del sector. 

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), mitjançant la divisió de Nàutica de l’Oficina Sectorial d’Hoteleria i Turisme i els Centres Integrats de Formació Professional, CIPF Centre de la Mar i CIPF l’Embat, treballa conjuntament amb les associacions Balearic Marine Cluster i Anen-Aenib per promocionar i millorar la formació i l’ocupació en el sector nàutic. 

Els docents i alumnes pogueren estar en contacte amb les empreses, realitzant activitats diverses i gaudir de l’ambient d’aquests tipus d’esdeveniments. També es participà, entre altres actes, a la taula rodona «Els nous reptes de la formació professional nàutica a les Illes Balears», amb la presència del Sr. Llorenç Pou Garcias, director general de Model Econòmic i Ocupació, Sr. José Luís Sastre Gardés, membre del consell d’administració de Balearic Marine Cluster i CEO de Sasga Yachts, Sra. Margarita Dahlberg Coll, CEO Dahlberg SA i membre de la junta directiva AENIB, Sr. Miquel Mestre, director del CIFP l’Embat i Sr. Carlos Garcia Petrus, director del CIPF Centre de la Mar – Centre de Referència Nacional de Nàutica.